Jaroslava: „Napihnjenost in maščoba na predelu trebuha sta izginili!”

Neverjetno je, kako hitro se lahko zgodi sprememba, če vaše telo deluje tako, kot mora. Jaroslava s Češke republike je popoln primer!

„Vedno sem imela atletsko postavo, telovadim večkrat tedensko in na splošno jem zdravo. Vendar pa sem v zadnjem letu opazila, da se je moje telo začelo spreminjati,” se spominja 37-letna Jaroslava.

Ne glede na to, kaj je počela, in koliko je jedla, se je vedno počutila napihnjeno in se zbujala z neprijetnim občutkom.

Poleg težav s prebavo se ji je začela na predelu bokov in stegen nabirati maščoba. „Nisem videla napredka, čeprav nisem nikoli prenehala telovaditi.”

Čeprav je bila suha, je njeno vitko postavo zakrivala plast maščobe in vodne teže.

Normalno je, da se naše telo s starostjo začne spreminjati in upočasnjevati …

Če pa je sprememba zelo nagla, je dobro preveriti, kako bi se telesu pomagalo vrniti na stara pota. Jaroslava je storila ravno to.

„Prijateljica mi je priporočila izdelke za hujšanje SlimJOY. Uporabljala jih je, da je izgubila težo, ki jo je pridobila med nosečnostjo. In ker vem, da se zaveda pomena zdravja, sem zaupala njenim priporočilom.”

Začela je z malim – z napitkom za razstrupljanje in drenažo telesa WaterOut EXTREME in topilcem maščobe FatBurn EXTREME.

„Prve rezultate sem opazila že po petih dneh. Počutila sem se manj napihnjeno, zbujati pa sem se začela lahkotno in z veliko energije!”

Počutila se je odlično, zato se je odločila, da preizkusi še druge SlimJOY izdelke.

Naslednja sta bila na vrsti Slimmiccino, vrhunski kavni napitek za hujšanje, in NightBurn EXTREME, ki pospeši kurjenje maščobe med spanjem.

Kako pa se počuti?

Jaroslava se zdaj počuti odlično: „Moja presnova se je definitivno izboljšala, po obrokih se ne počutim več tako polno. Napihnjenost je izginila in začela sem izgubljati maščobo na predelu trebuha.” Tudi njena oblačila so postala ohlapnejša.

S številkami na tehtnici se ne obremenjuje, prijatelji pa so jo zasuli s komplimenti. „Tehtnica kaže, da sem kar nekaj kilogramov izgubila, moje telo pa se na vadbe prej nikoli ni odzvalo tako močno.” 

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,99 €
Ogled izdelka