Joana: „WaterOut mi je pomagal do boljše samopodobe”

„Pozdravljeni, sem Joana Tomás. Stara sem 20 let in opravljam delo, pri katerem sem dnevno v stiku s strankami, zato mi je izgled še kako pomemben. Sem oseba, ki rada vedno in povsod brezhibno izgleda.”

„Kljub temu sem vedno trpela zaradi prekomerne telesne teže. Že kot otrok sem namreč morala jemati veliko zdravil... zaradi česar sem pridobivala kilograme. Služba mi vzame veliko časa, tudi priprava zdravih obrokov ni mačji kašelj, zato je veliko hitrejše in preprosteje, če posežem po kakšnem prigrizku, hitri prehrani, ali pa da več ur sploh ne jem.”

„Morala sem najti hiter in učinkovit način za hujšanje, nakar sem odkrila SlimJOY in drenažni napitek WaterOut**. Ko sem odkrila spletno stran SlimJOY sem opazila tudi stran z resničnimi izpovedmi resničnih ljudi, kar me je seveda najbolj prepričalo. Nisem imela pomislekov...”

„Sprememb nisem opazila samo jaz, ampak tudi ljudje okoli mene”

„Pred dvema mesecema sem začela uporabljati WaterOut**, in za razliko od drugih izdelkov, ki sem jih preizkusila, sem kmalu opazila spremembo - bila sem manj napihnjena. In kar je najboljše od vsega - sprememb nisem opazila samo jaz... Ljudje okoli mene, s katerimi delam, so tudi opazili razliko.”

„Že prvi teden sem čutila, da moj mehur deluje bolje in da je prebava bolj urejena. Bila sem bolj hidrirana, manj zatečena in vem, da sem tudi shujšala. Ob takšnih rezultatih je nemogoče, da ne bi bila zadovoljna in samozavestna. WaterOut** je zagotovo deloval in mi pomagal do boljše samopodobe.”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

**Stranka je uporabljala izdelek namenjen drugemu trgu, a z enakimi sestavinami.

„Sedaj se v svojem telesu odlično počutim”

„V svojem telesu se nikoli nisem počutila dobro, tudi moja samozavest je bila zelo nizka. Svojega telesa nisem marala kazati, nisem hodila na plažo. To je občutil tudi moj partner, saj me je bilo včasih resnično sram pokazati svoje telo.”

„Sedaj se v svojem telesu odlično počutim, nisem več tako napihnjena, imam manj apetita in seveda oblačila... Sedaj lahko oblečem manjše.

„Toplo priporočam SlimJOY. Izkušnja je bila zelo enostavna. Res vas nič ne stane... Najprej sem bila skeptična, da ne bo deloval, tako kot že mnogi drugi izdelki in sem denar vrgla stran, ampak ne... nakup WaterOut** je bila najboljša odločitev.”

„Seveda je vsako telo drugačno in vsako se tudi na drugačen način odziva. Iz izkušenj pa lahko rečem, da je uspeh zagotovljen, podjetju pa lahko samo čestitam, saj so eno redkih, ki ponujajo kvalitetne izdelke.”

**Stranka je uporabljala izdelek namenjen drugemu trgu, a z enakimi sestavinami.

Drenažni napitek WaterOut EXTREME

Napitek WaterOut** je, kot pravi Joana, 'zelo okusen in enostaven za uporabo'. Prinese izjemne učinke že po prvih dnevih uporabe:

  • pospeši odvajanje odvečne vode in toksinov,
  • zmanjša napihnjenost,
  • pomaga zmanjšati telesno težo.

WaterOut EXTREME z učinkom 3 v 1 zmanjša napihnjenost in celulit ter pospeši hujšanje. Vsebuje 9 naravnih sestavin, ki iz telesa pomagajo izločati odvečno vodo in toksine, hkrati pa v telesu zadržujejo pomembne minerale.

**Stranka je uporabljala izdelek namenjen drugemu trgu, a z enakimi sestavinami.