„Moj trebuh in boki so se zmanjšali!“

Lucie prihaja iz Češke in v prostem času rada kolesari ter se z družino odpravi na izlet.

Lucie se je vedno spopadala z nihanjem telesne teže. Svojo postavo opisuje kot ''ne debelo, ne vitko''. Ko je bila mlada, je bila vitka, po nosečnosti pa je pridobila precej kilogramov, ki jih je po ločitvi spet izgubila. Zahvaljujoč programu Slimmium ji je uspelo, da se je znebila teh nekaj odvečnih kilogramov.

Med brskanjem po spletu je odkrila izdelke Slimmium in bila navdušena nad njihovimi naravnimi sestavinami in pozitivnimi mnenji uporabnikov. To jo je nazadnje prepričalo, da je opravila prvi nakup.

image

Prve spremembe je občutila po približno 14* dneh

Lucie uporablja Night Burn**, AdipoBurn**, Live & Slim Tea in KiloShred že 4 mesece, prve spremembe pa je opazila po približno 14* dneh uporabe.

„Moj trebuh in boki so se zmanjšali in na splošno imam več energije“

Na vprašanje o največji spremembi je ponosno odgovorila: „Vse! Boljša prebava, boljše razpoloženje, izguba odvečnih kilogramov ... Moj trebuh in boki so se zmanjšali in na splošno imam več energije. Pred tremi leti sem bila živčna, utrujena in pod stresom. Zdaj se počutim veliko bolje, všeč sem si.“

image

ALI STE VEDELI …?

  • Zadostna količina spanja je ključnega pomena pri hujšanju in odstranjevanju maščob.
  • V neki študiji so ljudje, ki so spali 6 do 7 ur na noč, v petih letih pridobili manj visceralne maščobe v primerjavi s tistimi, ki so spali 5 ur ali manj. (Vir na koncu članka) Ko smo pod stresom, običajno posežemo po tako imenovani tolažilni hrani, ki pa je običajno manj zdrava in bolj kalorična. Zaradi povišane ravni stresnega hormona kortizola telo zadržuje te odvečne kalorije, ki se nato pretvorijo v dodatno maščobo okoli pasu, stegen, zadnjice.

Povečajte izgubo maščobe in spremenite svoje telo v stroj za kurjenje maščob!

Naš paket Adijo, trebušna maščoba! pospeši izgubo telesne teže, saj poveča kurjenje maščob za kar 33* %! Poleg tega zmanjša apetit in pomaga izboljšati spanec, kar je ključnega pomena za učinkovito in hitro hujšanje. Lucie je prav tako uporabljala naš paket SlimTEA, ki je sestavljen iz dnevnega in večernega čaja, ki podpirata naravno hujšanje. Ti neverjetni čaji vam bodo pomagali doseči cilje hujšanja, saj na naraven način pospešijo prebavo, učinkovito očistijo telo toksinov, podpirajo kurjenje maščob, zmanjšajo napihnjenost in otekanje ter vam pomagajo, da bolje spite.

Želite povečati kurjenje maščob? Se boriti proti zadrževanju vode? Blokirati ogljikove hidrate? Preprečiti kopičenje maščob in zmanjšati apetit? Vse to v enem samem izdelku?

Za vas imamo rešitev! Hitro shujšajte s KiloShred 5 v 1! Ta okusen napitek za hujšanje vsebuje Morosil®, patentiran ekstrakt rdeče pomaranče, pridobljen iz soka najbolj pigmentiranih rdečih pomaranč. V kombinaciji z Garcinio Cambogio KiloShred pomaga preprečevati kopičenje maščob v predelu trebuha, zmanjša apetit in pospeši hujšanje.

Preizkusite ga zdaj brez tveganja! Preverite to časovno omejeno ponudbo tudi vi.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

**Stranka je uporabljala prejšnje različice izdelkov. Zdaj preizkusite nove in izboljšane različice.

Vir:

Collins, Sonya. The Truth About Belly Fat. 2011. https://www.webmd.com/diet/features/the-truth-about-belly-fat

Izbrani izdelki za vas