Manuela: „Potrpežljivost se obrestuje!”

Sem Manuela in imam 20 let. Sem kozmetičarka, kar mi je zagotovo pomagalo na poti k uspešnemu hujšanju. Moj poklic namreč zahteva strokovno znanje na področju nutricistike in odstranjevanja celulita. Kljub temu pa sem sama tokrat prvič začela z ustreznim prehranskim načrtom za hujšanje.

image

„Svojim slabim prehranjevalnim in življenjskim navadam sem morala narediti konec!”

„Svojim slabim prehranjevalnim in življenjskim navadam, kot sta lenoba in preživljanje ur in ur pred računalniškim zaslonom, sem morala narediti konec.

Vsi se zavedamo dejstva, da genetika močno določa obliko našega telesa; na žalost je v moji družini deden 'maščobni gen' - maščoba okoli trebuha, narokah in hrbtu pa je tako zelo trdovratna! Nikoli nisem imela celulita, a mislim, da bi ravno to bil naslednji korak, če ne bi spremenila svojega načina življenja.”

„Nisem se marala gledati v ogledalu in zaradi tega sem bila pogosto slabe volje”

„Oblika mojega telesa se je vedno spreminjala, toda pri 19 letih so se mi kilogrami tako zelo nakopičili, da me je resno zaskrbelo. Nisem se marala gledati v ogledalu in zaradi tega sem bila pogosto slabe volje. Nikakor se nisem mogla motivirati, da glede tega kaj storila.

Prek oglasa na Instagramu sem odkrila Slimmium. Poglobila sem se v opise izdelkov, prebrala vse komentarje uporabnikov in se odločila, da tudi sama poskusim kapsule AdipoSlim EXTREME**.

Uporabljala sem jih natančno v skladu z navodili, saj sem trdno prepričana, da je to edini način za dosego želenih rezultatov - to pa ne velja samo za ta topilec maščob, ampak za vse izdelke. Navodila je treba upoštevati, brez vprašanj!”

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

„Zmanjšala sem vnos ogljikovih hidratov in sladkorja”

„Poleg tega, da sem uživala AdipoSlim EXTREME, sem do določene mere zmanjšala tudi vnos ogljikovih hidratov in hrane z veliko sladkorja, kot so sladkarije in sladke pijače (sokovi, energijske pijače). Beljakovine (meso) in zelenjavo uživam kot običajno.

Naj bom iskrena: vsake toliko sem se prekršila z ogljikovimi hidrati. Sem mnenja, da ne smemo biti prestrogi do sebe! Pomembno je samo, da imamo dovolj močno voljo, da ti prekrški ostanejo izjema!”

„Sedaj sem veliko bolj aktivna"

„Zdaj svoje telo poznam veliko bolje, kar pomeni, da zlahka prepoznam, kdaj imam hrane dovolj - nič več se podzavestno ne prenajedam.

Poleg tega sem sedaj veliko bolj aktivna. Včasih sem 2-krat ali celo 3-krat na dan po 40 minut hodila, dokler se tudi to ni izkazalo za premalo! Ker imam sedaj več kondicije in sem veliko lažja, mi samo hoja ni več zadostovala, zato sem začela z zmernim tekom.”

„V 3* mesecih mi je uspelo močno shujšati!”

Sem že dosegla svoje cilje? Trenutno tega še ne morem trditi, a že 3 mesece uporabljam AdipoSlim EXTREME**in sem že močno shujšala!”

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

„S svojim trenutnim življenjskim slogom sem super zadovoljna!”

„S svojim trenutnim življenjskim slogom sem super zadovoljna in potrudila se bom, da bom z njim nadaljevala. To, da sem sedaj bolj aktivna, je izjemno pripomoglo k mojemu splošnemu boljšemu počutju in tudi mojemu videzu.”

*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

„Potrpežljivost se obrestuje!”

„Moje sporočilo vsem, ki se spopadate z odvečnimi kilogrami, in se zaradi tega počutite slabo: potrpežljivost se obrestuje! Za dosego ciljev je treba vložiti veliko truda. Sama sem mislila, da je hujšanje neverjetno težko, a verjemite mi, ni tako slabo! Začetek je morda res težak, a ko enkrat začnete, je vse skupaj veliko lažje.

Upam, da vas bo moja zgodba vsaj malo motivirala, da boste tudi sami izboljšali svoj življenjski slog!”

Poskusite tudi vi!

Kapsule AdipoBurn EXTREME so edinstveni topilec maščob, ki napade maščobo na trebuhu. Zaradi svojega delovanja 2 v 1 pospeši kurjenje maščob in preprečuje rast maščobnih celic.
Preverjeni rezultati*: izdelek s 30 % močnejšo formulo zmanjša maščobo na trebuhu in obseg pasu.

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas