Mojca: „Sedaj končno občutim lahkotnost!”

Mojca je 38-letna Prekmurka, ki skrbi za redno gibanje in zdravo prehrano. Pred časom je zamenjala stoječe delo za sedečega in kmalu potem so se pojavile prve težave. Odločila se je za naravno pomoč in bila navdušena nad izdelkom WaterOut EXTREME.

Prosti čas izkoristi za gibanje

Mojca rada kolesari, hodi na sprehode, v poletnih mesecih uživa v športnih aktivnostih v vodi, veseli jo urejanje hiše in njene okolice. „Ko nisem v službi, sem ves čas na nogah,” pove. Vendar včasih tudi aktiven način življenja ni dovolj, da bi se v svoji koži počutili dobro. Tako je bilo tudi pri Mojci

„Nisem se več počutila dobro v svoji koži”

„Moje sedanje delo od mene zahteva zbranost in natančnost. Delo je predvsem sedeče narave in kmalu po vstopu v to službo sem opazila spremembo na svojem telesu, ki ni bila niti malo pozitivna. Nisem se več počutila dobro v svoji koži. Do menjave službe sem imela vedno enako postavo.”

Poiskala je naravno pomoč

Mojca si je želela spremembe, želela se je počutiti tako kot pred menjavo službe. Naše izdelke je uporabljala že prej in bila zadovoljna z rezultati. Sedaj je posegla po napitku WaterOut EXTREME. Prebrala je, kako deluje, vprašala za mnenje tudi sodelavke in se odločila, da ga poskusi.

Prepričal jo je pozitiven odziv drugih kupcev in predvsem dejstvo, da so izdelki narejeni na naravni bazi. Ceni tudi to, da so klinični rezultati zelo dobri, uporaba pa je enostavna.

„Boljše počutje se je vrnilo že po nekaj dneh uporabe”

„WaterOut EXTREME sem uporabljala dva meseca*, vendar sem bila zadovoljna že po nekaj dneh. Vrnila se je volja, uredila se mi je prebava, kar je bilo veliko olajšanje. Lahkotnost in manjša napihnjenost sta se vrnili, izgubila sem nekaj kilogramov, telo se mi je zopet lepo oblikovalo na določenih delih.

Počutim se veliko boljše. Izjemno sem zadovoljna z izdelki in bi jih priporočila vsem, ki imajo radi sebe in svoje telo. Tudi nejevernim Tomažem; naj poskusijo in vidijo, kako lahko ti izdelki spremenijo način življenja in resnično delujejo. Potrebno je le malo dobre volje in zdrave prehrane. Hvala, ekipa SlimJOY!”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Drenažni napitek WaterOut EXTREME

Učinek 3 v 1 izdelka WaterOut EXTREME: Izloča odvečno vodo, pospeši hujšanje in zmanjša celulit. Vsebuje naravno mešanico z 8 sestavinami najboljše kakovosti za diuretični učinek, zmanjšanje napihnjenosti in ohranjanje pomembnih mineralov v telesu.

WaterOut EXTREME z naravnimi sestavinami:

  • Zmanjša zadrževanje vode in poveča izločanje toksinov.
  • Zmanjša napihnjenost.
  • Pomaga pri hujšanju.

Izbrani izdelki za vas