Monika: „S pomočjo WaterOut sem svoje telo končno pripravila k sodelovanju!”

Sem Monika, mati dveh otrok, po poklicu pa sem fitnes trenerka ter učiteljica plavanja in smučanja. Že vse življenje se že ukvarjam s športom, včasih pa sem sodelovala tudi v fitnes tekmovanjih.

Moja postava je hruškaste oblike, saj imam večje boke in ozek pas, moja postava in življenjski slog pa sta bila vedno vzor in motivacija mojim strankam.

Dolga leta nisem imela nobenih težav, dokler si med smučanjem nisem poškodovala kolena in imela nepričakovan zaplet...

Kar naenkrat sem se močno zredila!

Po celem telesu se mi je pojavil izpuščaj, ki me je neizmerno srbel, nihče pa mi ni znal pomagati. Prejela sem veliko količino kortikosteroidov, ki so predstavljali zadnjo možnost za rešitev mojega zdravstvenega problema.

Kar pa je temu sledilo, je bila prava nočna mora. Izpuščaj je sicer izginil, moje telo pa se je popolnoma spremenilo – v 3 mesecih sem pridobila kar 36 kilogramov*! Telo je začelo zadrževati večje količine vode in izgledala sem kot balon. Obute sem lahko imela samo še natikače, saj sem še posebno noge imela neverjetno otečene.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Nič ni pomagalo...

Stranke me niso več prepoznale. Predvidevala sem, da bo to stanje, tako kot je v 3 mesecih prišlo, tudi v 3 mesecih izginilo, a se ne bi mogla bolj motiti! Po besedah zdravnika, izdelki za odvajanje vode iz telesa meni niso pomagali in bilo je kot bi prišla z dežja pod kap.

Rekla sem si: saj sem trenerka in poznam svoje telo, gotovo pa tudi vem, kako jesti, kako telovaditi ... Ampak ne, moje telo se je začelo obnašati povsem drugače, na nič več se ni odzivalo in moja služba kot trenerka je bila nenadoma ogrožena. Težko mi je bilo nadeti kopalke in iti k otrokom v bazen - izgledala sem kot kit. :D

Poskušala sem z različnimi zelišči in čaji, pridno sem telovadila in se držala zdrave prehrane ... Premikala pa sem se s polžjo hitrostjo - minilo je že eno leto, sprememba pa je bila zares minimalna.

V tem času se je poročila moja hčerka, na fotografijah s poroke pa se nisem mogla niti pogledati. Doživljala sem tako depresivno obdobje, polno nemoči. Izbirati sem morala med kar 4 velikosti večjimi oblekami - bile so kot šotor.

Na Instagramu sem odkrila WaterOut !

Na Instagramu sem zasledila oglas za izdelke SlimJOY, še posebej pa me je zanimal WaterOut EXTREME, napitek za odvajanje odvečne vode iz telesa.

Rekla sem si, da nimam več kaj izgubiti in bom poskusila. Enostavno sem izdelku želela dati priložnost in cena res ni bila visoka.

WaterOut sem naročila v akciji skupaj z NightBurn EXTREME, nočnim topilcem maščobe. Izdelka sta odličnega okusa in zdaj ju že 3 mesece z veseljem uživam.

Prve rezultate sem opazila res presenetljivo hitro: že po enem tednu sem se počutila lažja, imela sem več energije, tudi trenirala sem lažje in nisem bila več tako zadihana (ker kortikosteroidi telesu na splošno močno škodujejo).

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Telo je končno začelo sodelovati z mano!

Po določenem času uporabe sem ugotovila, da se je moje telo končno zbudilo in začelo sodelovati, otečenost je začela plahneti, jaz pa sem bila polna energije. Zame je bil to pravi čudež! Spremembe so opazili tudi ljudje okoli mene in to me je prepričalo, da grem v pravo smer.

Po 3 mesecih rednega uživanja SlimJOY izdelkov WaterOut EXTREMENightBurn EXTREME in beljakovinskega napitka Shake’n’Shape (ki sem ga začela uživati nekoliko kasneje) sem izgubila kar 26 kilogramov*.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Zdaj vem, kaj zares pomaga, in to lahko priporočim tudi svojim strankam

Zdaj kot trenerka znam voditi svoje stranke, ki imajo enak ali podoben problem. Lahko jim svetujem in priporočam izdelke, ki sem jih preizkusila tudi sama in vem, da delujejo. Izdelki SlimJOY ne samo, da so odličnega okusa in dišijo, ampak tudi v celoti izpolnjujejo pričakovanja.

Jaz sem srečna in polna energije. Kljub skeptičnim pripombam zdravnikov, da moj problem nima rešitve in se moram navaditi na nastalo situacijo, telo postopoma odstranjuje odvečno vodo. Za svojo težavo sem našla rešitev!

Vsem bi rekla samo še to: nikoli ne odnehajte.

Monika

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 83,99 €
Ogled izdelka