Najat: „Oblačila mi sedaj veliko bolje pristajajo”

Neverjetna preobrazba ženske, ki ni mogla shujšati po rojstvu svojih dveh otrok. Povrnila si je vitkejšo postavo in samozavest.

„Čeprav mi je mož ves čas govoril, da sem lepa, sem se sramovala svojega telesa,” se Najat spominja časa, preden se je odločila, da bo shujšala.

Zdaj, ko je izgubila že toliko kilogramov in je že tik pred ciljno črto, se je odločila, da bo z nami delila svojo navdihujočo zgodbo.

*[Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega istega izdelka.]

Ustvarjanje družine je na njenem telesu pustilo posledice

Najat je mama, žena in medicinska sestra na urgenci in oddelku za srčno rehabilitacijo. Nikoli ni bila vitka, vendar se je v svojem telesu vedno počutiladobro. Po dveh zaporednih nosečnostih pa so se stvari začele spreminjati.

Po rojstvu drugega otroka so se njeni boki razširili, maščoba pa se je začela nabirati okoli njenega pasu. Leto za letom so se prikradli dodatni kilogrami in postopoma so tudi ljudje okoli nje začeli opažati njeno borbo.

„Moje telo je vsekakor vplivalo na moje razpoloženje in samozavest. Zaradi prekomerne telesne teže sem bila žalostna, a si tega nisem hotela priznati. Izogibala sem se gledanju starih slik, še v ogledalu se nisem hotela pogledati. Samo da ne bi videla sprememb.”

Nekega dne se je odločila za skok v neznano

Najat se spomni vloženega truda, od katerega pa ni bilo rezultatov. Nekega dne je videl oglas za izdelek za izgubljanje teže, ki je vseboval tudi znanstveno dokazane trditve.

„Ko sem videla oglas, sem si vzela čas in prebrala vse o tem izdelku. Preverila sem klinične študije, všeč mi je bilo, da je znamka ponujala garancijo na zadovoljstvo, kar pa me je dokončno prepričalo, so bile naravne sestavine.”

Naenkrat je bilo izgubljanje teže enostavno

Prvi učinki, ki jih je opazila, niso bili veliki. Boljša prebava, manj apetita in več energije. „To je olajšalo prehranjevanje z zdravo prehrano, in lažje sem sprejela manjše porcije,” pravi in dodaja: „Minila me je željapo sladkih pijačah in podobnih stvareh.”

Po prvem mesecu je občutila vse koristi. Nikoli ni bila lačna, želje po prigrizkih so izginile, zahvaljujoč dodatni energiji pa je začela nekajkrat tedensko tudi telovaditi.


„Obleke mi sedaj veliko bolje pristajajo!” pove v smehu.

Najat se je nove rutine držala in izgubila skoraj vso odvečno težo. „Nisem še na cilju, vendar sem prišla že zelo daleč. Vztrajala bom še naprej, ker so mi rezultati zelo všeč. Končno se prepoznam v ogledalu.”

Izdelek, ki je že mnogim pomagal shujšati!

AdipoSlim v novi preobleki - AdipoBurn EXTREME, edinstven topilec maščob, ki daje neverjetne rezultate:

  • Zmanjša maščobo na trebuhu
  • Zmanjša obseg pasu in bokov
  • Pospeši kurjenje maščob
  • Spodbudi rjavo maščobno tkivo

Ker izdelek učinkovito napade prav maščobo na trebuhu, ga naši uporabniki takoj vzljubijo. S kapsulami AdipoBurn oblikovanje telesa postane zares enostavno.

AdipoBurn vsebuje samo naravne sestavine, ki pa so tako močne, da so obdane s posebno, prevlečeno kapsulo. Poskrbi za povečano kurjenje maščob in zmanjša apetit.

*[Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega istega izdelka.]

Izbrani izdelki za vas