Nikola: „Želim si, da bi SlimJOY izdelke odkrila že prej!”

Moje ime je Nikola in stara sem 30 let. Že od nekdaj je sem bila bolj možate kot ženstvene postave, kilogrami pa so nihali. Struktura mojega telesa je v obliki črke V, torej široka ramena in prsni koš, ter ozki boki in vitke noge. Največ maščobe se mi nabira na predelu trebuha.

Delam kot medicinska sestra v domu za ostarele, zato moj delovnik zahteva veliko napora - tako fizičnega kot psihičnega. Včasih sem v službi tudi po 12 ur dnevno. Stres in skrbi v službi, neredni obroki, lenarjenje pred televizijo in prenajedanje z nezdravo hrano so bili ključni dejavniki, ki so me potegnili na 'temno stran'.

Razvila je slabe prehranjevalne navade in opustila gibanje

Vedno sem bila bolj okrogle postave, so bila pa v mojem življenju tudi obdobja, ko sem bila vitka. Slednje sem dosegala predvsem z redno in zdravo prehrano pa tudi vadba je bila včasih del mojega življenjskega slog. Po končanem izobraževanju pa se je skupaj s prvo službo to začelo spreminjati v slabe prehranjevalne navade ter v neredno ukvarjanjem s športom.

Že od nekdaj zelo rada kuham in dobro jem. Med obroki sem se počutila dobesedno blaženo, kar pa je hitro prerastlo v zasvojenost in prenajedanje. Čutila sem hrepenenje po vseh vrstah hrane, uživala pa sem zgolj v občutku, ki sem ga imela med jedjo. Vse, kar sem dobila ali postavila na mizo, sem brez slabe vesti hitro snedla.

Številka oblačil je iz meseca v mesec povečevala

Med brskanjem po starih fotografijah, sem se zavedala, kako nas ogledalo (pre)večkrat zavaja. Ko sem bila vitkejša, sem na svojem telesu še vedno videla kakšno pomanjkljivost in vsak odvečen kilogram; ko pa sem dejansko pridobila na telesni teži, sem to kar odmislila.

Panika me je začela grabiti, ko sem po nekaj mesecih na tehtnici zagledala številko 80*. Kar naenkrat sem se zaradi svojega življenjskega sloga in izgleda pričela počutiti zelo slabo, tudi številka oblačil je iz meseca v mesec povečevala.

Na srečo me zdravstvene težave nikoli niso doletele, se mi je pa poslabšala samopodoba, ki je izhajala iz slabega počutja in dejstva, da mi moji najljubši kosi oblačil ne pristajajo več. Kmalu sem opazila, da med tekom (ki ni bil več redna aktivnost) postanem hitreje zadihana oz. že skoraj hropem.

Napočil je čas za spremembe!

Takrat sem se razjezila in spoznala, da se moram postaviti na prvo mesto, zato sem se odločila, da je napočil čas za korenite spremembe.

Izdelke SlimJOY sem na internetu odkrila čisto po naključju. Sprva nisem bila prepričana v njihovo delovanje, saj so me pred tem velikokrat zavedle diete, za katere sem morala odšteti veliko denarja, rezultati pa so bili komajda vidni. Za nakup SlimJOY izdelkov sem se v večji meri odločila zaradi cenovne dostopnosti, veliko vlogo pa je igralo tudi njihovo praktično pakiranje, saj ji lahko povsod vzamem s seboj.

Odločila sem se za NightBurn EXTREME, ki me je po 1 mesecu prepričal v nakup dodatnih izdelkov. Tako sem si pred 1 letom naročila svoj prvi Live & Slim čaj, ki razstruplja telo, in je vse od takrat moj najboljši prijatelj! Mesec dni sem jemala tudi napitek ToxBurn, ki sedaj ni več na voljo, nato pa sem se odločila za nakup Slimmiccina, ki je okusnejši od vseh kav, ki sem jih kdaj pila. Kasneje sem dodala še L-Carnitine Pure 500.

Že po prvem mesecu uporabe sem se počutila veliko bolje! Skozi dan sem čutila manj utrujenosti, uredila se mi je prebava, prav tako pa sem na telesu pričela opažati spremembe

Odvečni kilogrami so izginili in moje telo se je začelo spreminjati. Izgubila sem kar 13 kilogramov*! Hlače so mi v pasu kaj kmalu postale preširoke, tudi napihnjenost v trebuhu je splahnela. Ko sem v trgovini lahko kupila oblačila manjše konfekcijske številke, sem bila presrečna!

SlimJOY izdelki o mi pomagali, da se danes v svoji koži počutim odlično!

Sem v obdobju, ko se zavedam pomembnosti zdrave, uravnotežene prehrane. Ponovno se ukvarjam s športom in moja samozavest se počasi vrača. Trenutno sem s svojim izgledom in kilogrami resnično zadovoljna.

Želim si, da bi vaše izdelke odkrila že prej in se s tem hitreje rešila iz brezna slabega počutja, v katerem sem se znašla. Neverjetno je, kako se spremeni človekovo razpoloženje, ko prične opažati pozitivne spremembe. Zahvaljujoč SlimJOY izdelkom in s tem tudi spremembi življenjskega sloga, se danes v svoji koži počutim odlično!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 83,99 €
Ogled izdelka