Riccardo: „Ni me več sram pred ljudmi!”

Z veseljem delimo še eno zgodbo o uspehu... Tokrat je Riccardo, naša zvesta SlimJOY stranka, z nami delil izkušnjo, kako mu je izguba odvečnih kilogramov pomagala, da je postal srečnejši in bolj samozavesten.

Riccardo dela kot varnostnik, v prostem času pa se ljubiteljsko ukvarja s tekom v naravi ali pa obišče kino.

Ko smo ga vprašali o tipu njegovega telesa, ga je Riccardo opisal kot ektomorfni tip. Večinoma so ektomorfi visoki, suhi, in imajo mišice z nizkim odstotkom telesne maščobe.

Če pa govorimo o njegovi formi, ni bilo vedno tako: „Moje telo ni bilo vedno povsem normalno. Imel sem prekomerno telesno težo, potem pa sem se v nekem trenutku odločil, da spremenim svoje življenje in se vrnem na prave tirnice.”

„Bil sem asocialen, saj sem se bal, da se bodo drugi iz mene norčevali”

Tako kot milijoni drugih ljudi po vsem svetu, se je tudi Riccardo včasih počutil ujetega v svojem telesu. Nekaj se mu preprosto ni zdelo prav. „Bil sem zelo asocialen, saj sem se želel izogniti temu, da bi se drugi norčevali iz mojega videza. Nisem šel na morje, ker sem se bal, kaj bodo rekli ljudje okoli mene.”

Riccardov izgled je močno vplival na njegovo življenje.

Na srečo je v iskanju ustreznih prehranskih dopolnil na spletu naletel na SlimJOY izdelke.

Prvi rezultati že po 2 tednih*

Na začetku svoje shujševalne poti Riccardo seveda ni bil prepričan, ali bodo ta prehranska dopolnila prinesla želene rezultate. Res je, da je ob tolikšni izbiri na trgu res težko vedeti, kateri znamki je vredno zaupati.

Ko pa je Riccardo že po 2 tednih* opazil prve rezultate, je bil odločen: „SlimJOY sem izbral za svojega vodnika za življenjski slog!

Vas zanima, kateri izdelki so Riccardu pomagali shujšati in to težo tudi obdržati?

„Poskusil sem skoraj vse vaše izdelke, to pa so tisti, ki jih uporabljam še danes: AquaSlim EXTREME**, FatBurn EXTREME, NightBurn EXTREME in AdipoSlim EXTREME***.” Izdelki so na voljo tudi skupaj v 1-mesečnem paketu Adijo, kilogrami!

Omenjeni najbolje prodajani izdelki so bili odlična izbira, saj s pomočjo učinkovitih patentiranih sestavin zagotavljajo učinkovito hujšanje in preprečujejo jo-jo učinek.

**AquaSlim EXTREME je različica napitka Waterout EXTREME z drugačnim imenom, a enako sestavo.

***AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

Riccardu so pomagali do ravnega trebuha, bolj vitkih nog in ožjega pasu (konfekcijska številka se z velikosti 50 zmanjšala na 42!). Pravi tudi, da je izgubil že veliko odvečnih kilogramov in je navdušen, saj je tudi na splošno veliko boljše volje.

„Najpomembnejša sprememba, ki sem jo opazil, je zagotovo ta, da imam zdaj manj maščobe po vsem telesu.”

„Moje telo se je pomladilo”

Razlog, zakaj je Riccardo dosegel tako osupljive rezultate, je ta, da ta paket 4 izdelkov pomaga pokuriti 24 %* več maščobe, prepreči kopičenje maščob v telesu in odplakne kar tretjino odvečne vode iz telesa.

Študije so potrdile, da z uporabo izdelkov lahko zmanjšamo obseg pasu in bokov, kar lahko potrdi tudi Riccardo.

„Ni me več sram pred ljudmi!”

Vedno nas zanima, kako izguba odvečnih kilogramov in izboljšanje kondicije vplivata na splošno dobro počutje.

Riccardo se počuti odlično: „Na plažo se odpravim z nasmehom, nosim majice s kratkimi rokavi in ne skrivam svojega telesa. Skratka, ni me več sram pred ljudmi! Izdelki SlimJOY zares delujejo, preizkušeno!’

Preizkusite SlimJOY paket Adijo, kilogrami! tudi vi in poskrbite za postavo, samozavest in življenje, ki si ga zaslužite.

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izbrani izdelki za vas