Silvia: „Obseg mojega pasu se je vidno zmanjšal”

Silvia je študentka, in tako kot tudi mnogim drugim ji zamuden študij čez dan ne pušča dovolj časa za športne aktivnosti.

Že dolgo časa je čutila, da mora nekaj narediti s svojim telesom, zdravjem in telesno težo, zato je začela iskati načine, ki bi ji pri tem pomagali. „Bila sem obupana, saj sem si nabavila topilec maščobe za 75 €, vsebina pa ni zadoščala niti za 30 dni,” nam je svoje neuspešne poskuse zaupala Silvia.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Potem je odkrila SlimJOY

„Po približno dveh letih sem na spletu naletela na SlimJOY, kjer sem samo strmela v nizke cene, odlične ocene uporabnikov in res ugodne pakete različnih izdelkov. Seveda sem želela izdelke tudi sama preizkusiti”, navdušeno pove Silvia.

„Naj povem, da me je najprej presenetila razmeroma hitra dostava in predvsem dejstvo, da so bili v paketu letaki v mojem jeziku in bilo je vse lepo našteto. Poleg tega sem ob nakupu prejela še kupon za popust v zadovoljivi vrednosti.”

Prvi učinki že po nekaj dneh!*

Silvia je najprej preizkusila drenažni napitek WaterOut EXTREME, ki jo je osvobodil odvečne vode, in kapsule AdipoSlim EXTREME**, ki topi maščobo na trebuhu in pospeši metabolizem .

Izdelke uporablja že nekaj mesecev in po njenih besedah je prve učinke začutila že po nekaj dneh. „Najprej nisem mogla verjeti, ampak zdaj pa se počutim zares odlično, ob redni telesni aktivnosti se kilogrami kar topijo,” nas je pohvalila za svoj uspeh.

„V približno 2 mesecih* mi je uspelo močno shujšati, vidno pa se je zmanjšal tudi obseg mojega pasu!”

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

Ugodni paketi in super popusti

„Vedno naročim ugodne pakete, ki zadoščajo za vsaj 30 dni, zdaj jih uporabljam že približno pol leta. Ne predstavljam si več dneva brez izdelkov SlimJOY ... zagotovo jih bom še naročala.”

Super začetek hujšanja

Silvio smo vprašali še, komu bi priporočila naše izdelke. In njen odgovor:

„SlimJOY izdelke bi vsekakor priporočila tistim, ki kljub aktivnemu življenjskemu stilu in zdravi prehrani težko izgubljajo telesno težo. Izdelki se odlično izkažejo predvsem pri začetku hujšanja in pri oblikovanja telesa, SlimJOY prehranska dopolnila pa so super tudi za vse tiste, ki jim primanjkuje kakšen vitamin oz. hranilna snov.”

Paket Adijo, napihnjen trebuh je idealen začetek!

Preizkusite našo najučinkovitejšo dvojico in občutite hitro hujšanje na lastni koži. Pozabite na odrekanje in se poslovite od jo-jo učinka

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-63%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka