Slavenka: „Že v nekaj dneh sem izgubila kilogram!”

„Sem Slavenka in imam 44 let. Živim v majhni vasi v Moslavini na Hrvaškem, in imam dve odrasli hčeri. Zanimajo me numerologija in karte Lenormand – to so moji hobiji. Nikoli nisem imela težav z odvečno težo – do zadnje zime. Tudi po dveh nosečnostih nisem imela težav z izgubljanjem kilogramov, ki so izginili kar sami – pri tem so mi definitivno pomagali dobri geni.”

Slavenka se je pozimi močno zredila

„Zadnjo zimo sem se močno zredila – več kot kadarkoli do zdaj. Priznam, da sem tudi jedla več kot prej. Dodatna težava so bile tudi težave s kolki – te me pestijo že od rojstva – in križem, zdaj ko sem starejša od 40 let. Prepričana sem, da je teh nekaj kilogramov dodatne teže (največ se jih je nabralo okoli pasu) moje probleme še poslabšalo.

Prek Facebooka sem iskala izdelek, ki bi mi pomagal shujšati brez naporne telovadbe. Tako sem našla vaše izdelke in si izbrala dva. Pohvalila bi rada zaposlene v vašem klicnem centru, gospodična prek telefona mi je dobro razložila, kateri izdelki bi bili zame najbolj primerni. Šlo je za Slimmiccino. Izvrsten okus, ravno tak, kot mi je všeč.”

Prve rezultate je opazila že po nekaj dneh uporabe!

„Že v nekaj dneh uporabe sem izgubila kilogram. Imam manj apetita, zelo sem navdušena. Obožujem slaščice in sedaj jih lahko jem brez slabe vesti. Preden sem preizkusila Slimmiccino, se mi je, če nisem jedla slaščic, vrtelo, počutila sem se slabotno, utrujeno, roke so se mi tresle. Sedaj, ko pijem Slimmiccino, teh težav nimam več, in res sem navdušena!

Zaloge imam še za 16 dni, in sama sebi sem prisegla, da ne bom stopila na tehtnico dokler ne porabim vsega. Upam, da zdržim, ker sem res radovedna. Ta izdelek priporočam vsem, ki imajo take težave, kot jaz – vsem, ki se zavedajo, da ne morejo živeti brez sladkarij.”

„Slimmiccino me je discipliniral”

„Nikoli nisem bila dovolj disciplinirana, saj sem vedno lahko jedla karkoli sem želela, brez posledic. Slimmiccino pa me je discipliniral. Zelo sem hvaležna, da se je to zgodilo, in še posebej se želim zahvaliti gospodični, ki mi je predstavila to okusno kavo. Vam in njej želim uspešno delo še naprej, Slavenka.”

Preizkusite tudi vi okusno kavo s shujševalnimi učinki, Slimmiccino. Poskrbel bo za manjšo željo po hrani in preprečil napade lakote, poskrbi pa tudi za več energije brez kasnejšega tresenja ali padca energije. Brez sladkorja, brez umetnih okusov, a vseeno okusno in kremasto!