Sylvie: „WaterOut mi je spremenil življenje!”

42-letna Sylvie pripoveduje o svoji čudoviti in osupljivi SlimJOY izkušnji. S pomočjo napitka WaterOut** ji je končno uspelo shujšati. Tukaj je njena zgodba.

Izdelek, ki je od prvega dne uporabe vplival na moje življenje!

S pomočjo drastičnih diet sem hotela izgubiti odvečne kilograme in si povrniti postavo, vendar brez uspeha. Vse kilograme, ki sem jih izgubila, sem nato pridobila nazaj in izgubila sem vso motivacijo za hujšanje. Zraven teže sem imela težave tudi z prekomernim zadrževanjem vode in nič mi ni pomagalo, te vode se enostavno nisem se mogla znebiti.

Nato sem na Facebooku odkrila znamko SlimJOY in se odločila, da preizkusim WaterOut**. To je bilo resnično razodetje!

Neizogiben zaveznik moje preobrazbe!

Že od prvega dne uporabe je bil moj trebuh raven! Bila sem res navdušena nad učinki tega napitka!

Zahvaljujoč WaterOut mi je v letu in pol uspelo shujšati, v svoji koži se počutim veliko bolje: očistila sem telo, izločila strupe in odpravila zastajanje vode, zato se počutim odlično!

Seveda sem se tudi ukvarjala s športom in skrbela za zdravo in uravnoteženo prehrano, zaradi WaterOut** pa lahko končno oblečem oblačila, ki so mi všeč. Moje življenje se je popolnoma spremenilo, zato bi rada rekla ljudem: „Ne oklevajte in pojdite po WaterOut!”

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

* Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Pomembno je, da dolgoročno ostanete v formi!

Danes se je moja postava popolnoma spremenila in ponosna sem nase! Vendar moraš ostati v dobri fizični pripravljenosti, zato sem se odločila, da bom nadaljevala z WaterOut** in telovadila z utežmi in kardio vajami 3 do 4-krat na teden!

Zdaj želim le učvrstiti trebuhu in stegna in prepričana sem, da mi bodo ostali SlimJOY izdelki pomagali in me ne bodo nehali navduševati!

** Uporabnica je uporabljala prejšnjo različico tega izdelka. Sedaj lahko preizkusite novo izboljšano različico!

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,99 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-63%
Akcijska cena 26,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka