Syndia: „Oblačila se mi spet bolj prilegajo”

Syndia je mama samohranilka, ki skrbi za svoje čudovite otroke, dela pa kot pomočnica v pisarni. Tudi ona je ena tistih, ki se je spopadla z odvečnimi kilogrami... in uspelo ji je!

„Zaradi hormonske injekcije sem se močno zredila”

Imela je atletsko telo z oblinami, toda „po hormonski injekciji sem se močno zredila," nam pove Syndia. V svojem telesu se ni več dobro počutila. Njena samozavest se je močno skrhala, kar je seveda vplivalo tudi na njeno razpoloženje. „Obleke mi niso bile več prav, kar je bilo zame res depresivno," pravi.

Po 1 tednu se je počutila veliko bolj fit

Nekega dne je odkrila SlimJOY oglas in takoj je pomislila, da ga mora tudi sama preizkusiti. Naredila je kar 2 naročili, izbrala pa je 4 najbolj prodajane izdelke: NightBurn EXTREME, FatBurn EXTREME, WaterOut EXTREME in AdipoSlim EXTREME**.

Spremembe je opazila zelo hitro. Dan po tem, ko je pričela z uživanjem, je morala veliko večkrat kot običajno obiskati stranišče, saj je večina izdelkov v obliki napitka. Že po 1 tednu pa se je počutila bistveno bolj fit in veliko bolje razpoložena.

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

„Oblačila se mi spet bolj prilegajo”

Rezultati so bili hitro vidni. SlimJOY je Syndio spodbudil k bolj zdravi prehrani in več gibanja. Opazila je, da se njeno telo spreminja. „Izgubila sem odvečno telesno težo, oblačila pa se mi spet bolj prilegajo,” pravi. Prvotno je Syndia želela samo shujšati, nato pa je bila prijetno presenečena, da so izginili tudi mozolji. „Super se mi zdi tudi to, da zdaj bolje spim.”

„Srečnejša sem!”

Želi si shujšati še več, čeprav se že zdaj počuti veliko bolje in so rezultati že močno opazni. „Zdaj sem veliko srečnejša," dodaja. Tudi mi smo veseli, Syndie!

Kateri izdelki so bili bistveni za uspeh Syndie?

Izdelki, ki jih je uporabljala Syndia, so na voljo tudi v zmogljivem 30-dnevnem paketu Adijo, kilogrami!

Napitek FatBurn EXTREME pospeši kurjenje maščob in jih kuri tudi takrat, ko vi niste fizično aktivni.

Napitek NightBurn EXTREME je naš najmočnejši izdelek za kurjenje maščob med spanjem. Obenem pa pospeši tudi presnovo, čisti jetra, zavira večerno lakoto in zagotavlja boljšo kakovost spanja.

Kapsule AdipoBurn EXTREME vam pomagajo, da se znebite maščobe, zlasti v predelu trebuha in vam tako pomaga oblikovati ozek pas.

Napitek WaterOut EXTREME je naravni diuretik, ki vam bo pomagal odplakniti odvečno vodo in toksine iz telesa, da se boste počutili lažje in bolj udobno. Poleg tega naša prodajna uspešnica zmanjšuje tudi vidnost celulita in spodbuja metabolizem.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka