Věra: „Izgubila sem precejšnjo telesno težo že v nekaj tednih!”

Věra je 37-letna mama in gospodinja, ki se je dolgo časa borila s kilogrami, ki jih je pridobila v nosečnosti. Poleg tega pa je čutila tudi nenehno pomanjkanje energije.

image

„Moje telo je imelo obliko jabolka ali hruške in moja telesna teža se je nenehno spreminjala. Po nosečnosti sem se zredila za 20 kg – in tam sem ostala dolga 4 leta.”

„Nisem imela energije, da bi se lahko igrala s svojim sinom.”

„Pogosto me je mučila napihnjenost, bila sem razdražena in zelo hitro sem se zadihala. V svoji koži se nisem dobro počutila. Nisem imela niti toliko energije, da bi se lahko igrala s svojim sinom.”

Dokler ni Věrina prijateljica našla nekaj, kar bi Veri lahko pomagalo ...

„Prijateljica mi je pokazala Slimmium oglas, ki ga je videla prek Facebooka. Sama še nikoli nisem poskusila česa takega in sem malce dvomila, da bo delovalo ... Ko pa sem prebrala vsa dobra mnenja in je te izdelke pohvalila tudi prijateljica, sem odločila, da jim dam priložnost!”

„Po 1 tednu* sem opazila prve rezultate.”

Že po 1 tednu* sem opazila prve rezultate. Boki so se mi zožili, trebuh pa je že bil manj napihnjen.” Toda njena pot se je takrat šele začela ...

„Po treh tednih sem izgubila 5 kg* in nekaj cm, po dobrem mesecu dni pa že 7 kg* in še več cm! Lahko bi oblekla celo jakno, ki je nisem mogla nositi že 3 leta!”

Věra je preizkusila več Slimmium izdelkov

Věra je med drugim preizkusila tudi naše najbolje prodajane izdelke:

  • WaterOut EXTREME, ki zmanjša napihnjenost in iz telesa odplakne skoraj tretjino odvečne vode,
  • NightBurn EXTREME, ki ustavi večerno željo po hrani in spodbudi kurjenje maščob ponoči, ne da bi pri tem motil spanec,
  • Slimmiccino – okusna kava, ki poskrbi za več energije, kuri maščobe in vsebuje samo 8 kcal na skodelico!

WaterOut ji je pomagal pri boju proti napihnjenosti, NightBurn je uspešno ustavil napade lakote, Slimmiccino pa ji je dal vso potrebno energijo – ki ji je že zelo dolgo manjkala. Ta na novo pridobljena energija ji je dala motivacijo za bolj aktiven življenjski slog.

„Počutim se 10 let mlajša!”

„Najboljše od vsega je vsa ta nova energija, ki jo zdaj končno imam – spremenila mi je življenje! Hodim na dolge sprehode, ne da bi se pri tem zadihala, in imam energijo, da se lahko igram s svojim sinom.

Čutim, kot da sem 10 let mlajša! V svoji koži se zdaj počutim bolje kot kadarkoli prej!”

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka
TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 83,99 €
Ogled izdelka