Vesna: „Navdušena sem nad izdelkom NightBurn!”

„Sem Vesna, prihajam iz Hrvaške in imam 38 let. Pred leti sem preizkusila izdelke SlimJOY in z njimi sem bila zelo zadovoljna. Pila sem napitek NightBurn in CalorieSlim STRONG.

Z NightBurn sem se uspešno znebila kilogramov, ne da bi se odrekala hrani.”

Deluje zvečer in ponoči

Pozimi je Vesna ponovno pridobila nekaj kilogramov, kasneje v domači izolaciji in brez prave telovadbe, pa so se kilogrami še bolj nabirali.

Odločila se je, da je zanjo znova najboljša izbira NightBurn. Predvsem zato, ker ne vsebuje nobenih poživil, ampak obratno, vsebuje sestavine, ki izboljšujejo kakovost spanca.

„Všeč so mi izdelki, ki vsebujejo Garcinio Cambogio, vendar so vsi običajno kombinirani z zeleno kavo in kofeinom, ki ju popoldne iz zvečer ni priporočljivo uživati.

Obožujem sladkarije in vedno se borim z večerno lakoto. Ta izdelek je zame idealen, saj se ga zaužije zvečer, učinkuje pa ponoči. Spanja ne moti in če ga spijemo zvečer (in ne tik pred spanjem), učinkovito zavira večerno lakoto in željo po sladkem.”

Hujšanje brez sprememe prehrane

„Že po dveh dneh uporabe NightBurn sem začela hujšati, brez spremembe prehrane. Tudi gibala se še vedno nisem dovolj in večino časa sem bila pri hladilniku.

Jaz sem zato navdušena in zagotovo bom ta izdelek uporabljala še naprej.”

Izbrani izdelki za vas