Pot do zdravega telesa se začne z ljubeznijo do sebe

Vsakdo, ki je vsaj enkrat v življenju želel shujšati, vam lahko pove, da to zahteva več kot le planiranje obrokov in kolikokrat na teden boste obiskali fitnes. Vse to vam bo odvzelo veliko energije, pri čemer ne mislimo le fizične energije.

Hujšanje lahko vpliva na vaše čustveno in duševno stanje, saj potrebujete veliko discipline, da se prebijete skozi težke trenutke, ko želite vse skupaj opustiti. Pogosto pa je spregledana ljubezen do sebe, ki je ključna za dosego vaših ciljev. To je temelj, za katerim se skrivata vaša motivacija in odpornost.

Preberite članek in izvedeli boste, kako lahko s samosprejemanjem in ljubeznijo do sebe izboljšate svoje rezultate pri hujšanju.

Learning to love yourself is the first step towards a healthy body

Bodite prijazni do sebe

Eden od temeljev ljubezni do sebe je sočutje. Pot do bolj zdravega telesa je namreč polna vzponov in padcev. Namesto da bi bili strogi do sebe, ker ste pojedli košček čokoladne torte ali ker ste v soboto preskočili vadbo, izkažite sebi sočutje. Do sebe se vedite enako toplo in spodbudno kot do prijatelja.

Ko se soočite z neuspehom, ga priznajte, se iz njega nekaj naučite in pojdite naprej. Ne pozabite, da ljubezen do sebe ne pomeni, da morate biti popolni. Gre za to, da se sprejmete takšne, kot ste, in da se zavedate, da se trudite po svojih najboljših močeh in da je to dovolj.

Proslavite svoje dosežke

Praznujte svoje zmage, ne glede na to, kako majhne so. Vsaka zdrava izbira, vsak mejnik in vsak napredek si zasluži priznanje. S ponosom na svoje dosežke krepite pozitivno miselnost.

Pišite dnevnik, v katerem boste beležili svoje uspehe, pa naj gre za doseganje cilja v fitnesu, izbiro hranljive hrane ali premagovanje duševnih ovir. Razmišljanje o lastnih dosežkih in ugotavljanje, koliko ste dosegli, vam bo pomagalo okrepiti samozavest.

Stopite izven cone udobja

Preobrazba, tako duševna kot telesna, se le redko zgodi v coni udobja. Ljubiti sebe pomeni priznati, da je za rast in spremembo treba stopiti iz cone udobja. To lahko vključuje preizkušanje novih vadbenih rutin, eksperimentiranje z različnimi vrstami vaj ali raziskovanje novih zdravih receptov.

Začrtajte si izzive, ne le ko ste nesrečni, temveč tudi takrat, ko želite odkriti svoje zmožnosti.

Poiščite podporo

Na tej poti niste sami in dober podporni sistem vam bo celoten proces olajšal. Poiščite podporo pri prijateljih in družini, morda začnite teči s prijateljem ali se pridružite skupinski vadbi s podobno mislečimi posamezniki. Če boste z nekom delili svoje izzive in uspehe, bo pot manj zastrašujoča.

Poleg tega podpora spodbuja občutek povezanosti in samoodgovornosti, ki sta izjemno pomembna za doseganje ciljev pri hujšanju.

Izboljšajte svojo motivacijo s paketom Adijo, kilogrami! v omejeni izdaji 

Vemo, da je težko praznovati dosežke in biti prijazen do sebe, ko ne vidite napredka. Ko vaša motivacija upade ali ko se kilogrami na tehtnici nižajo prepočasi. Zato smo vse najljubše izdelke naših strank združili v 30-dnevni paket, da bi pospešili začetni proces izgube teže.

Paket Adijo, kilogrami! v omejeleni izdajivsebuje 4 neverjetne izdelke (in brezplačno darilo!), ki vam bodo pomagali pri kurjenju maščob med vadbo in tudi počitkom ter zmanjšali zadrževanje vode, ki morda ovira vaš napredek. Poleg tega je paket zasnovan tako, da se posebej osredotoča na pogosto problematično področje – trebuh. Zahvaljujoč patentiranim sestavinam paket zagotavlja trajne rezultate za vse, ki se trudijo shujšati.

Dodajanje teh izdelkov v vsakodnevno rutino bo okrepilo vaša prizadevanja, napredek pa bo postal bolj opazen in bolj dosegljiv. Tako se boste počutili zmotivirani ob doseganju svojih dosežkov na poti do boljšega počutja.

Preizkusite omejeno izdajo paketa Adijo, kilogrami! – čas je, da se vzljubite!

Izbrani izdelki za vas