Kako lahko zmanjšamo kopičenje maščob pozimi?

Prazniki, najlepši čas v letu, čas za veselje – vse dokler ne stopite na tehtnico in zgroženi vidite posledice božično-novoletnih užitkov.

Neverjetno, kako hitro se lahko zredimo in grozno je, da izguba teh kilogramov zahteva neizmerno več truda in vztrajnosti.

Na srečo obstaja način, kako lahko zmanjšate pridobivanje maščobe v tem hedonističnem času leta ... Berite naprej, če želite izvedeti, kaj bi morali postaviti visoko na svoj seznam novoletnih zaobljub!

Najbolj se zredimo med prazniki

Ob tolikih praznikih zapored, ki tradicionalno vključujejo družinska srečanja in slavnostna kosila in/ali večerje, ni presenetljivo, da marsikdo od nas pridobi nekaj odvečnih kilogramov. Presenetljivo pa je dejstvo, da vse te odvečne teže v pomladnih in poletnih mesecih pogosto ne izgubimo1.

To nakazuje, da so slastni in kalorični praznični obroki lahko eden od glavnih razlogov, zakaj odrasli s staranjem še naprej pridobivamo na telesni teži. Oprostite, ker vam sporočamo slabo novico, ampak vse te pojedine vam na dolgi rok samo škodijo.

Kako se znebimo pridobljenih maščobnih oblog

Medtem ko raziskave še vedno potekajo in obstaja že veliko predlogov, kako se znebimo pridobljenih maščobnih oblog, je najbolj znana metoda prenajedanje s hrano, bogato z beljakovinami. Ena od raziskav celo poroča, da je uživanje 2,4 g beljakovin/kg povzročilo bistveno manj pridobivanja maščobe, kot uživanje 1,2 ali 1,7 g beljakovin/kg, kar je sicer imelo podobne učinke2.

Preprosto povedano, jesti bi morali več mesa ali drugih beljakovin, kot so ribe in morski sadeži, jajca in mlečni izdelki. Prenajedanju se je verjetno najtežje izogniti, zato je najbolje, da povečate vnos beljakovin. Tako boste najmanj verjetno pridobivali maščobe.

Poleg tega so beljakovine dobro znane tudi po tem, da dobro nasitijo, zato vam lahko pomagajo zmanjšati apetit in impulzivno prehranjevanje.

Na splošno so živalske beljakovine bogatejše z esencialnimi aminokislinami kot rastlinske beljakovine in so zato nekoliko boljše za izgubo maščobe. Za izgubo maščobe namreč količina beljakovin prevlada nad njihovo kakovostjo3.

SlimJOY prihaja na pomoč

Ko povečate uživanje beljakovin, je treba popiti tudi več vode, poleg tega pa je potrebno svoji prehrani dodati še izbrana prehranska dopolnila, ki vam bodo nudila vso potrebno podporo.

Tukaj so TOP 3 SlimJOY izdelki, ki so idealni za boj proti odvečni telesni teži, ki je neizogiben del skoraj vsakih praznikov:

>> Block&Burn

Specialist za uničenje maščobe z dvojnim učinkom, Block&Burn, vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin, s katero boste pospešilimetabolizem in pokurili več maščobe, ne da bi se odrekli najljubši mastni hrani. Vse kar potrebujete, je samo 1 kapsula na dan!

Kapsule z rjavo morsko algo in ekstraktom zelenegačaja, ter dodanim cinkom in črnim poprom poskrbijo za kurjenje maščob brez stimulansov! 

>> CarbBlock XXL

Ta priljubljeni izdelek je učinkovit zaviralec ogljikovih hidratov z dvojno močjo, ki prepolovi vnos kalorij ogljikovih hidratov in maščob iz vaših obrokov.

Študije so pokazale, da CarbBlock XXL blokira 54 % encimov, ki prebavljajo ogljikove hidrate in prepreči, da bi se ogljikovi hidrati spremenili v telesno maščobo; prav tako blokira 58 % encimov, ki prebavljajo maščobe in tako zmanjša vnos kalorij.

>> Slimmiccino

Uporabnikom SlimJOY izdelkov je Slimmiccino zares všeč, saj preprečuje nastajanje novih maščob in poskrbi za dozo sveže energije, brez kasenejšega tresenja ali padca energije.

Vsebuje naravne zaviralce apetita, spodbujevalce energije in topilce maščob – vsi so zbrani v eni sami kremni skodelici Slimmiccina. Mimogrede: ima samo 8 kalorij na skodelico!

Novo leto, novi jaz – ste za to? S pomočjo SlimJOY izdelkov, nekaj odločnosti in z zmerno vadbo je vse dosegljivo!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Viri:

Yanovski, J A et al. “A prospective study of holiday weight gain.” The New England journal of medicine vol. 342,12 (2000): 861-7. doi:10.1056/NEJM200003233421206

2 Leaf, Alex, and Jose Antonio. “The Effects of Overfeeding on Body Composition: The Role of Macronutrient Composition - A Narrative Review.” International journal of exercise science vol. 10,8 1275-1296. 1 Dec. 2017

3 Patel, Kamal. “How Does Protein Affect Weight Loss?” Examine.com, 20 May 2021, https://examine.com/.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC MAŠČOBE
-62%
Akcijska cena 22,99 € Redna cena 59,99 €
Ogled izdelka